Zelf een geboorte fotoalbum maken

Het mooiste geboorte fotoalbum maak je gewoon zelf.

Met de prachtigste babyfoto's stel jezelf een geboorte fotoalbum samen. Zo kun je aan iedereen trots de mooie herinneringen van jou baby laten zien. Stel jouw geboorte fotoalbum zelf samen en maakt het helemaal naar eigen wens. In onze ontwerptool heb je veel mogelijkheden om teksten, achtergronden enz. toe te voegen. Je kunt dus helemaal zelf een album ontwerpen, waarbij je online met behulp van onze ontwerptool je fotoalbum zelf samenstelt en laat drukken. Heel makkelijk is om foto's van facebook of instagram te gebruiken voor je album. En het is natuurlijk ook leuk om een fotoalbum kado te geven aan bijv. opa's en oma's.

✓ ontwikkeld op echt fotopapier ✓ verschillende formaten ✓ helemaal zelf ontwerpen
Toon filters

Leg de mooiste foto's vast in een uniek fotoalbum.

Ook is het erg leuk, om van je vakantie een fotoalbum te maken, waar je jouw mooiste foto's in vastlegt. Alles wat in jouw leven speciaal is kun je vast leggen in een fotoalbum. Bijv. Huwelijk, vakantie, jubileum, geboorte enz. Het is ook leuk om een fotoalbum te maken en kado te geven. Helemaal leuk is om een foto te laten vastleggen op een magneet of banner. En die kun je natuurlijk ook helemaal zelf ontwerpen naar eigen wens. Kijk dan eens bij magneetkaartjes of banner.

Voor altijd genieten van speciale momenten in je leven.
Je mooiste en dierbaarste herinneringen voor altijd vastgelegd in een mooie eigen samengesteld fotoalbum. Dat kan heel gemakkelijk bij dekaartjesmaker.nl Maak dus heel gemakkelijk jouw eigen unieke fotoalbum, de tekst pas je makkelijk aan in onze ontwerptool en voeg je daarna toe bij je foto's. Wat ook erg leuk is? Om plakboek items toe te voegen, of misschien wil je wel een thema? Er is dus heel veel mogelijk om het album naar jouw wens te maken. Foto's voeg je gemakkelijk toe uit een selecteerbare map.

Heel gemakkellijk kun bij dekaartjesmakers.nl foto's uit je facebook of instagram account toe voegen.
Prachtige foto's blijven vaak opgeslagen op je tablet of andere opslagapparaten staan. Hoe leuk is het dan, om jouw dierbare foto's een mooi plekje te geven in een mooi fotoalbum. Stel nu makkelijk en snel je eigen unieke fotoalbum samen en bestel online. Zodat je straks blijvend kunt genieten van jouw foto's in een mooi album met een leuke tekst erbij. Om wat tips en ideetjes op te doen, kun je bij Tips & Trucs kijken. Succes met het maken van jouw fotoalbum.

✓ ontwikkeld op echt fotopapier ✓ verschillende formaten ✓ helemaal zelf ontwerpen