Geboortekaarten -> Adoptie

Bij dekaartjesmakers.nl kun je zelf een adoptiekaartje maken of samenstellen.

Wij hebben een uniek en uitgebreid assortiment. Maak een keuze uit de verschillende stijlen bijv; dieren, vliegtuig, hout, krijtbord enz.. Kijk zelf maar dan kun je zien wat er allemaal mogelijk is. Zoek binnen de categorie jongen, meisje of kies een kant en klaar adoptiekaartje. Je kunt zelf ook een foto , tekst of gedicht toe voegen net wat je zelf leuk vindt, dan ontwerp je jullie kaartje helemaal zelf naar eigen wens en idee.

Toon filters

Een liefdevol uniek kaartje, omdat jullie aan iedereen willen laten weten dat jullie adoptiekindje thuis is.

Als na een lange periode van het adoptieproces eindelijk, de tijd is gekomen dat jullie je kindje in de armen mogen sluiten,
is het tijd om jullie blijdschap te delen. Wat is er mooi om op deze dag je kindje een liefdevol welkom te geven en deze speciale gebeurtenis te vieren met familie en vrienden. Het is mogelijk om dan een mooi, uniek en orgineel adoptiekaartje te versturen. Op dekaartjesmakers.nl ben je dan op het juiste adres.

Je hebt een keuze uit de ontworpen collectiekaarten, en deze in onze ontwerptool helemaal naar eigen wens aanpassen. Je kunt ook zelf je adoptiekaartje ontwerpen naar eigen idee. Op onze site dekaartjesmakers.nl heb je heel veel mogelijkheden, om in onze uitgebreide online ontwerptool, waar je naar eigen wens en idee je eigen kaartjes kunt ontwerpen. Je kunt een keuze maken uit stoer, mooi, lief, getekend enz. Eigen foto , hout, krijtbord heel veel is mogelijk. Kies je een enkel kaartje, dubbel gevouwen of staand formaat. Gekleurde of witte enveloppen.
Zo kun je aan iedereen laten zien hoe welkom jullie kindje is.. Als je nog vragen hebt je kan ons altijd mailen..

Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en statistieken te verzamelen. Lees meer over ons cookiebeleid