Maak zelf een uniek doopkaartje.

BEPAAL ZELF HOE JE DOOPKAARTJE ERUIT KOMT TE ZIEN.

Ontwerp op dekaartjesmakers.nl zelf je unieke kaartje uit ons uitgebreide assortiment. Een mooie doopkaart maken met bijv. een foto van je kindje en met een zelf samengestelde tekst, maak jou ontwerp orgineel.

Toon filters

Jullie willen je kindje laten dopen, daar wil je toch graag een orgineel doopkaartje voor maken.

Voor sommige mensen is het vanzelfsprekend om je kindje te laten dopen, voor andere misschien niet. Het dopen van je kindje is een Christelijke traditie, waarin bij de doop je kindje , een kindje van God wordt. De ouders doen dan een belofte, ze beloven hun kindje op te voeden naar het Christelijke geloof. Het is een feest als je kindje gedoopt is, en daarom wil je van te voren mensen uitnodigen om deze speciale gelegenheid met jullie te vieren, natuurlijk ontbreken de peter en meter niet op deze dag. Er zijn veel dingen waar je aan moet denken, die je moet regelen: Wanneer is de doop, wie worden peter en meter, de kerk waar de doop zal plaatsvinden, wie worden er uitgenodigd?

Wij kunnen jullie helpen om jullie gekozen doopkaartje, naar wens aan te passen in onze online ontwerptool staan veel voorbeelden wat mogelijk is. Je kunt ook zelf een eigen kaartje ontwerpen, dan start je vanuit een blanco kaartje en ontwerp je het kaartje helemaal zelf. Bestel een GRATIS proefdruk als het kaartje klaar is. Zo kun je zien of het kaartje naar wens is. En is er al een begin voor het doopfeest.