Maak zelf een uniek eigen geboortekaartje.

Bij dekaartjesmakers.nl kun je zelf een uniek geboortekaartje maken en zien hoe het kaartje eruit komt te zien.

Wij hebben een orgineel en uitgebreid assortiment. Maak zelf een keuze uit onze verschillende collecties zoals: dieren, steigerhout, krijtbord enz. Zoek binnen de categorie jongen, meisje, tweeling, adoptie. Eigen foto, op magneet, of tentvorm. Door zelf je geboortekaartje samen te stellen, ontwerp je een uniek kaartje naar eigen idee.

Toon filters

Kaartjes uitzoeken is een super leuke voorbereiding tijdens de zwangerschap. Het is leuk om samen een kaartje uit te zoeken of om samen te ontwerpen. Er komt heel wat bij kijken. Wat past bij ons, welke tekst past het beste bij ons, welk lettertype, welke style... Je wilt toch het allermooiste kaartje versturen, de blijdschap van jullie kleine wondertje wil je graag met iedereen delen.

Het is prettig om vooraf al aan je geboortekaartje te werken, en als het naar jullie zin is vraag je GRATIS een PROEFDRUK aan. Zo weet je precies hoe de kaartjes er straks uit komen te zien. Als jullie kleintje geboren is, hoef je alleen in je account de laatste wijzigingen aan te geven en te klikken op bestellen. En dan heerlijk genieten van jullie kleintje.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en statistieken te verzamelen. Lees meer over ons cookiebeleid