UNIEK EN PERSOONLIJK FOTO KADO

Wil je graag een persoonlijk orgineel kado? Wij dekaartjesmakers.nl hebben een groot assortiment, waar je zelf iets persoonlijks kan maken. Ontwerpen is erg gemakkelijk en in onze ontwerptool, word je ontwerp precies zoals jij dat wilt. Wij zorgen dat je bestelling professioneel gedrukt wordt bij dagservice.nl
Ook kun je heel gemakkelijk een foto uit je smartphone of tablet invoegen. En ook heel handig is voor een kalender of foto kado, gewoon foto's uit je facebook of instagram invoegen.
✓ unieke ontwerpen ✓ verschillende formaten ✓ helemaal zelf ontwerpen

De levertijd van wanddecoratie / fotoboeken is enkele dagen.
Giveaways Geboorte
Giveaways Geboorte
Giveaways Geboorte
Giveaways Geboorte

Dus op zoek naar een orgineel kado?

Een persoonlijk kado bij dekaartjesmakers.nl kun makkelijk iets leuks vinden en laten bedrukken. Je vindt hier grappige, leuke, persoonlijke en prachtige producten om jezelf, familie of vrienden mee te verrassen. Een fotokado of gadget maak je heel gemakkelijk persoonlijk door een eigen foto en met een eigen tekst. Je kan ook kiezen voor een vooringesteld ontwerp of een speciaal thema. Wij doen de rest en zorgen dat je ontwerp perfect gedrukt wordt

Ook een leuk kado is een kalender, die je zelf kan ontwerpen met eigen tekst en foto's. Of je kiest voor een vooraf ingestelde kalender. Heel gemakkelijk kun je een keuze maken uit verschillende afmetingen, thema's of soorten, verjaardagskalender, bureaukalender, jaarkalender
Het is een orgineel uniek fotokado. Ook leuk is een muismat met foto, beertje met de naam van een pasgeboren baby, bedrukte bierviltjes, naamslingers of stickers.Je maakt het heel gemakkelijk door zelf te ontwerpen en te bestellen.

✓ unieke ontwerpen ✓ verschillende formaten ✓ helemaal zelf ontwerpen

Wat zijn leuke hebbedingetjes? Gadgets..

Gatgets maak je helemaal persoonlijk met de mooiste, vrolijkste, leukste foto's. Zo kan je een leuke jaarkalender maken met foto's van je familie of een schoolkalender met foto's van klasgenootjes, voeg zelf de belangrijkste dagen toe zoals bijv. schoolreisje, vrije dagen, vakantie enz. Ook leuk is om een persoonlijke verjaardagskalender te maken en die kado te doen aan een vriend of familielid. Een bureaukalender vrolijkt iemand zijn bureau op met leuke foto's enz.

ETIKETTEN EN STICKERS

Ook leuk is om mooie etiketten of stickers professioneel te laten drukken. In onze online ontwerptool kun je gemakkelijk etiketten en stickers naar je eigen smaak en wens ontwerpen en laten drukken. Je kunt kiezen voor een foto, logo, tekst of alles het maakt niet uit,gewoon wat je zelf wilt met verschillende achtergronden of leuke iconen.

NAAM OF GEBOORTESLINGER.

Wat erg leuk is HOERA...... IS GEBOREN. Je kunt ook een naamslinger voor een meisje of jongen maken in roze of blauw. Als je de naam van de baby doorgeeft zorgen wij dat de slinger zo snel mogelijk bij jullie terecht komt.

WIL JE GRAAG OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Er zullen binnenkort nog meer grappige mooie en unieke producten te vinden zijn in onze online shop. Wil je graag op de hoogte blijven wat nieuw is? Of wil je ook graag weten welke actie en kortingen er zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of link met ons via social media, zo ben je als eerste op de hoogte.