Uitnodigingen -> Save-the-date & Trouwkaarten

Save the date kaartjes zijn voor familie vrienden en bekenden, waarvan je wilt dat ze graag komen, zodat je zeker weet dat ze die datum vast vrij houden. Dat kan zijn voor een bruiloft, verjaardag of zomaar een feest.
Kies uit een kant en klaar kaartje of ontwerp een blanco kaartje helemaal naar eigen style en wens.
Het toevoegen van een foto, eigen tekst of wat je zelf graag wilt is allemaal mogelijk in onze uitgebreide ontwerptool.

Toon filters

Wanneer worden 'Save the Date' kaartjes verstuurd?

De datum waarop jullie willen trouwen, die hebben jullie al ruim van te voren vast staan. En jullie willen natuurlijk graag dat familie , vrienden en bekenden, dat met jullie vieren en dat ze de datum voor jullie bruiloft vast vrij houden. Daarom stuur je ruim van te voren een Save-The-Date kaartje, zodat iedereen al rekening kan houden met jullie mooiste dag. In Amerika wordt dit al heel lang gedaan en in Nederland is het tegenwoordig ook een nieuwe trend. Deze kaart stuur je tussen de 4 en 8 maanden. Natuurlijk kan je ook heel gemakkelijk jullie Trouwkaarten matchen met jullie Save-the-Date kaarten. Kies uit onze brede collectie's trouwkaarten of maak zelf je eigen orginele trouwkaart met onze uitgebreide online ontwerptool.

Leuke idee voor je Save-the-Date kaartjes.

Een leuke tekst een gedicht wat bij jullie past op je save-the-date kaartje? Daar kunnen wij je mee helpen, kijk bij onze teksten voor trouwkaarten. En kies wat het beste bij jullie past of maak zelf iets.

Wat kan je op je save-the-date kaartje zetten?

  • Trouwen jullie op een aparte plaats? Je kunt dan vast een kleine hint geven of je kiest ervoor om de plaats al te vertellen.

  • Laat jullie Save the Date kaart lijken op jullie trouwkaart. Misschien hebben jullie al een idee voor jullie trouwkaart, pas deze dan toe in de Save the Date kaart en creëer eigen geheel!
  • Je kunt ook eigen foto's gebruiken. Jullie zijn tenslotte het belangrijkste. Met een mooie foto van jullie samen, laten jullie zien hoeveel jullie van elkaar houden en graag de stap willen maken om samen verder te gaan.
  • Misschien hebben jullie een thema in gedachten voor de bruiloft. Geef dan een kleine hint aan je gasten om ze vast voor te bereiden.
  • Maak het jezelf gemakkelijk en houd het easy. Het maken van een save-the-date- kaartje is niet moeilijk. Een leuke tekst en een foto van jullie samen en klaar is jullie kaartje.
✓ Gratis proefdruk ✓ Gratis enveloppen ✓ Zelf ontwerpen
Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en statistieken te verzamelen. Lees meer over ons cookiebeleid