Maak zelf je orginele verhuiskaart

Je eigen huis een plek onder de zon....Je eigen orginele verhuiskaart maken. Hoe leuk is dat? Heerlijk is om een eigen stekje te hebben of naar een nieuw stekje te verhuizen. Maak nu heel gemakkelijk je eigen verhuiskaart in maar een paar stappen. Wij sturen de verhuiskaart binnen 24 uur naar het opgegeven adres. Maar wij kunnen ze ook gelijk rechtstreeks versturen naar familie en bekenden. Jullie kunnen ook met een orgineel kaartje vertellen dat jullie gaan samenwonen. Als je zelf een kaartje wilt ontwerpen, kijk je bij onze online zelf ontwerpen progamma. Verhuiskaarten maak je nu helemaal naar eigen wens. Ontwerpen doe je dus helemaal zelf of je kijkt bij onze voorbeeldkaarten. Is je kaart naar wens, vraag dan een GRATIS PROEFDRUK aan.

Toon filters

Verhuizen laat het familie en bekenden weten door een zelf ontworpen verhuiskaart te sturen.

Erg leuk is een foto van de nieuwe woning met het adres. Je kunt altijd een voorbeeld verhuiskaart kiezen uit onze collectie en het ontwerp naar eigen smaak en wens aanpassen. Wil je ook graag een housewarming party geven, dan maak je gemakkelijk een eigen uitnodiging.

Gratis witte enveloppen
Bij ons krijg je standaard 120 grams witte enveloppen bij je kaartjes.Handig is om je enveloppen van te voren te bestellen. Wij kunnen jullie kaartjes met enveloppen versturen. Het enige wat je dan moet doen is een excel document downloaden en vullen met jou adressen.
De kosten bedragen hiervoor € 0,30 per adres excl. portokosten.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en statistieken te verzamelen. Lees meer over ons cookiebeleid