Informatie over de Kaartjesmakers

BESTELLINGEN:
 • Ik woon in de buurt. Kan ik mijn product zelf komen halen?
  Jazeker. Wanneer u uw product op werkdagen voor 13.00 uur bestelt en betaalt, kunt u het die zelfde dag tussen 16.00 en 17.00 uur nog ophalen op industriestraat 8, 3371XD Hardinxveld-Giessendam, of anders op de eerstvolgende werkdag tussen 16.00 en 17.00 uur.
 • Kan ik van tevoren een gratis proefdruk krijgen?
  Jazeker, u kunt vooraf een gratis proefdruk aanvragen. Tip: gebruik proef gegevens waar nodig is, zodat de layout wel hetzelfde blijft als u straks de echte gegevens invoert. Voor meer informatie over het aanvragen van een proefdruk, kijk hier.
 • Moet ik direct bestellen als ik mijn ontwerp heb aangemaakt?
  U hoeft pas te bestellen als uw kaartje definitief klaar is. In de tussentijd kunt u zo vaak inloggen en aan uw kaartje werken als u zelf wilt. Doormiddel van de ‘ga verder’ knop komt u telkens bij de volgende stap terecht. In de 2de stap kunt u uw aflever- en factuuradres bekijken en/of wijzigen. Ook kunt u hier een verzendmethode kiezen. In de 3de stap ziet u een overzicht van uw gegevens en uw bestelling. Op deze pagina kunt u (indien dit niet uw eerste proefdruk is) ook een betaalwijze kiezen. Doormiddel van "bevestig je bestelling" wordt u doorgestuurd naar een externe betalingspagina. Als het om een gratis proefdruk gaat wordt u direct doorgestuurd naar de 4de / laatste pagina. Op de pagina is uw betalingsreferentie te zien. Uw (gratis) proefkaartje is besteld.
 • Wanneer moet ik mijn ontwerp bestellen?
  U hoeft uw definitieve kaartje pas te bestellen wanneer u dat het beste uitkomt.
 • Kan ik mijn kaarten nabestellen?
  Indien u meer kaartjes nodig heeft, moet u een nieuwe bestelling plaatsen (met een minimum van 10 stuks). Reken dus liever van tevoren goed uit hoeveel kaartjes u nodig hebt. Het gemiddelde aantal benodigde kaartjes is in Nederland ongeveer 80 stuks.
 • Hoe kan ik mijn kaartjes betalen?
  Hier vindt u een overzicht van de beschikbare betaalmethoden.
LEVERING
 • Wat is de levertijd van kaarten?
  Wanneer u uw product op werkdagen voor 13.00 uur bestelt en betaalt, wordt het diezelfde dag nog verstuurd, of kunt u het diezelfde dag tussen 16.00 en 17.00 uur nog ophalen op industriestraat 8, 3371XD Hardinxveld-Giessendam. Buiten werkdagen wordt het op de eerstvolgende werkdag verstuurd, of u kunt het op de eerstvolgende werkdag tussen 16.00 en 17.00 uur bij ons ophalen. Tijdens vakanties en feestdagen kan het gebeuren dat we een extra werkdag nodig hebben. De verzendkosten voor een pakketje binnen Nederland zijn € 7,00.
 • Hoe worden je producten verzonden?
  Uw kaartjes worden standaard verzonden via de reguliere pakketpost. Bestel uw kaarten voor 13.00 uur (op werkdagen) dan worden deze dezelfde dag door ons verwerkt en verzonden. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling diezelfde werkdag (indien voor 13.00 uur besteld) tussen 16.00 en 17.00 uur op te halen*.

  * De levertijd kan afwijken voor:
  - Kaarten met speciale afwerking zoals goud- of zilverdruk, sommige popup kaarten en andere bijzonderheden

  - Overige producten (zoals fotoboeken, bedrukte beren, etc).
  - Vakantieperioden en/of nationale feestdagen.

  Wilt u zeker weten wanneer uw bestelling gereed is? Bel dan vantevoren even met 0184-630455.

ONTWERPTOOL
 • Wat heb ik nodig om te werken met het programma?
  Er zijn geen extra apps of programma's nodig om te werken met de ontwerptool
 • Waarom moet ik me registreren?
  Registratie is nodig om uw persoonlijke ontwerpen voor u op te slaan, zodat u ze op ieder moment kunt openen en/of bestellen.
 • Welke bestanden kan ik gebruiken?
  Je kunt .jpg-, of png- bestanden (zonder transparantie!) gebruiken. Indien de foto / afbeelding van een te lage kwaliteit is, word dit aangegeven in de ontwerptool. Ook is het mogelijk om vanaf uw facebook of Instagram account de foto’s te gebruiken.
UITSLUITING HERROEPINGSRECHT

dekaartjesmakers.nl levert uitsluitend kaarten en fotoproducten die naar je eigen wensen (klantspecificaties) geproduceerd worden en duidelijk op jouw persoonlijke behoeften afgestemd zijn.
Daarom is er geen wettelijk herroepingsrecht van toepassing.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en statistieken te verzamelen. Lees meer over ons cookiebeleid