Unieke kerstkaarten ontwerp je zelf.

Je kunt gemakkelijk op dekaartjesmakers.nl een keuze maken uit onze ruime assortiment kerstkaarten of nieuwjaarskaarten. Ook leuk is het om zelf een kaart te maken met bijv. een eigen foto of om een kerstkaart te ontwerpen naar eigen idee. Je kunt dus helemaal je kaart naar eigen keuze samenstellen of ontwerpen. Wij hebben ook een ruime keuze voor zakelijke kerstkaarten, daarbij is het mogelijk dat het eigen logo van het bedrijf erop komt te staan.

Wilt u een gratis proefdruk bij uw kaart, uw enveloppen vooraf ontvangen, gekleurde enveloppen bestellen, een papierwaaier ontvangen of uw kaarten door ons laten verzenden? Klik dan hier voor meer informatie.

Toon filters

Maak zelf de mooiste kerstkaarten met een eigen persoonlijke kerstgroet of wens.

Kerst heeft toch altijd wel iets magisch. Het is een heerlijke sfeer met kerstbomen, kerstlichtjes en prachtige kerstkaarten, waarin wij iedereen alle goeds willen toe wensen. Kerst is een tijd waarbij wij allemaal weer eens stilstaan bij een boodschap, waar wij graag anderen goede dingen toe wensen door middel van een eigen orginele tekst op een prachtige eigen ontworpen kerskaart. Of een mooie kerstkaart met een foto. Kerst brengt saamhorigheid en vrolijkheid in de donkere tijd. Wil je echt iets aparts , dan kun je bij dekaartjesmakers ook een magneet kaart of een kerstbanner maken. Kijk dan bij onze kerstmagneet kaarten of kerstbanners.

✓ Gratis proefdruk ✓ Gratis enveloppen ✓ Vóór 15 uur besteld dezelfde werkdag verzonden.

De mooiste tijd van het jaar, dan stuur je kerstkaarten en wat is er nog mooier als je ze zelf ontwerpt.

Je kunt heel gemakkelijk je eigen kerstkaart maken. Hoe uniek is dat? Hoe persoonlijker de kerstkaart is , hoe leuker het is voor de ontvanger. Bij dekaartjesmaker.nl kun je ook een kaart met een eigen foto maken. Het is heel makkelijk om je kaart zelf te maken. Ook is er een groot assortiment voor zakelijke kerstkaarten, die kun je zelf ook maken met een persoonlijk tintje of met het logo van het bedrijf erop. Er is van alles mogelijk, dus wij raden aan ga zelf eerst maar is kijken in onze ontwerptool. Je kerstkaarten voor 13 uur besteld, dan verzenden wij ze nog dezelfde dag.

Of je wilt liever een nieuwjaarskaart sturen, dat kan natuurlijk ook. We hebben een ruim assortiment met nieuwjaarskaarten, luxe, stijlvol, grappig , zakelijk enz.

Zakelijke kerst of nieuwjaarskaarten.

Voor personeel, klanten, relaties enz. kun je een leuke kaart ontwerpen met een foto of met een eigen logo.

- Ontwerp je eigen kerstkaart makkelijk.
- Maak een kaart met eigen foto of kies een voorbeeld kaart uit ons assortiment.
- De versieringen kies je zelf voor je kerstkaarten.
- Kies uit het formaat wat je graag wilt en je krijgt gratis witte enveloppen erbij.
- Maak je eigen tekst,kleur, lettertype, enz. gewoon wat jezelf leuk vindt.
- Kwaliteit en service staan bij ons voorop.
- Aanmelden is gratis en een proefdruk ook.

Een leuk gedicht of versje op je kerstkaart, wij hebben er voor jou een heleboel geselecteerd. Je kunt ze GRATIS gebruiken.

Sluitzegels maken het af.
Je unieke kaartjes verzegelen in enveloppen, dat kan met onze unieke sluitzegels.
Zo wordt het een mooi geheel. Je kunt ze bestellen tijdens het bestel proces van je kerstkaartjes. De sluitzegels kosten €0.20 per stuk.

Gratis witte 120 grams enveloppen
Standaard krijg je 120 grams witte enveloppen bij de kaartjes. De enveloppen kun je ook vooraf bestellen.
Wij kunnen de adressen ook al voor je op de enveloppen laten drukken en ook voor je verzenden.
Wat je dan moet doen is een excel document downloaden en met jou adressen invullen. De kosten zijn hiervoor € 0,30 per adres excl. portokosten.

Er zijn ook gekleurde enveloppen.
Er zijn 6 verschillende kleuren enveloppen bij dekaarjesmakers.nl
Een roze, blauwe, gele, groene, en rode envelop kost €0.10 per envelop.
De zwarte envelop kost €0.15 per envelop.
Deze enveloppen zijn alleen te bestellen bij de kaartjes formaat 13x13 cm en 14x14 cm

Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en statistieken te verzamelen. Lees meer over ons cookiebeleid