Maak of ontwerp een uniek geboortekaartje

Bij de kaartjesmakers.nl kun je een mooi geboortekaartje kiezen of zelf ontwerpen. Ons assortiment is zeer uitgebreid. Je kunt zelf een keuze maken jongen, meisje, tweeling, adoptie. Ook welke kleur style of lettertype je wilt. Alles is mogelijk. Wilt u een gratis proefdruk bij uw kaart, uw enveloppen vooraf ontvangen, gekleurde enveloppen bestellen, een papierwaaier ontvangen of uw kaarten door ons laten verzenden? Klik dan hier voor meer informatie.

Toon filters

MAKKELIJK JE GEBOORTEKAARTJES BESTELLEN.

Bestellingen plaats je gemakkelijk via onze website. Als je kleintje geboren is, heb je daar alle aandacht voor. Daarom kun je vooraf al je enveloppen bestellen, stuur je adressen bestand in een excel lijst en wij zorgen ervoor dat je enveloppen bedrukt worden, zodat alles snel thuis bezorgd kan worden. Je kunt ook bij verzending wat extra doen. Kies dan voor een mooie sluitzegel om de enveloppen mee dicht te plakken.( de sluitzegel keuze is zichtbaar, als je het kaartje hebt ontworpen en de keuze maakt om te bestellen, daarna volgt een keuze uit papiersoort en eventueel voeg je de sluitzegels toe aan je bestelling.)

GRATIS PROEFDRUK, GRATIS ENVELOPPEN. Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden.

ZELF MAAK JE DE KAARTJES, WIJ ZORGEN VOOR DE REST.

Je hoeft geen boeken meer door te bladeren, op dekaartjesmakers.nl kan je zelf bepalen hoe je kaartje er uit komt te zien. Bijv, vrolijke tekeningen, dieren, trendy , eenvoudig enz. Alles kan je bekijken en er zijn ook voorbeeld geboortekaartjes of standaard kaartjes. Maak een keuze uit jongen, meisje, tweeling, adoptie. Ook hebben we leuke thema's waar je uit kunt kiezen bijv. stoer, retro , gekleurd, lief of een foto van jullie baby. Geboortekaartjes kunnen jullie dus zelf ontwerpen of samenstellen. Op dekaartjesmakers.nl maak je het kaartje in een paar stappen helemaal zelf. Een fotokaartje maken of een combinatie dat kan ook. Met onze online applicatie, ook geschikt voor je tablet of smartphone, wordt het maken van een kaartje, pas echt een feest. Gedrukt door een professiononele drukker dagservice.nl. Bestel een GRATIS PROEFDRUK MET GRATIS ENVELOPPEN. Betaal en verzend gemakkelijk en veilig.

EEN UNIEK GEBOORTEKAARTJE WAT BLIJFT HANGEN.

Echt iets anders orgineels? Kijk dan eens bij geboorte magneet kaartjes, geboorte posters of banners. Nog orgineler is dus een magneet kaartje. Die kan je bijv. op de koelkast hangen. Bij het maken van een magneet kaartje, heb je net zoveel keuze als bij andere geboortekaartjes. Een geboorteposter is zeker iets aparts, kijk bij wanddecoratie voor de collectie.

Papierwaaier en papierkeuze
Je kunt onze papierwaaier gratis bestellen bij de proefdruk. De papierwaaier bevat alle papiersoorten, die op de website te zien zijn. De papierwaaier is bedrukt zodat je ziet hoe de bedrukking op de verschillende kaarten er uit komt te zien. Wat voor soort papier moet ik kiezen? Kleuren hebben een ander effect per papiersoort en ook op het beeldscherm zijn kleuren moeilijk te beoordelen. Wil je weten wat het mooiste bij jullie kaart past? Vraag dan een proefdruk aan wat je denkt dat het beste bij de kaart past. Dan weet je hoe het eruit ziet en kom je niet voor verrassingen te staan! Let op: proefdrukken zijn enkele kaarten die meer behandeling ondervinden dan een oplage en daardoor gevoeliger zijn voor beschadigingen op bijvoorbeeld de vouwrand. De kaartjes die jullie als oplage ontvangen, zullen altijd zorgvuldig verpakt en verstuurd worden. Als je nog vragen hebt over de door jouw ontvangen proefdruk bellen en mailen kan altijd voor advies.

Sluitzegels, dat maakt het pas echt af bij dekaartjesmakers.nl
Je mooie kaartjes verzegelen in de enveloppen met deze orginele sluitzegels.
Dit maakt het orginele geboortekaartje helemaal af. Je kunt ze bestellen tijdens het bestel proces van je geboortekaartjes.
De sluitzegels kosten €0.20 per stuk. Wil je graag de sluitzegels al eerder in huis hebben? Mail ons dan gerust. Dan zorgen wij dat de zegels bij je bezorgd worden!

Gratis enveloppen
Standaard krijg je bij jullie kaartjes GRATIS 120 grams witte enveloppen. Je kunt ook de enveloppen eerder bij ons bestellen. Ook kan je de adressen bij ons vast op de kaartjes laten drukken.
Wij kunnen ze ook voor jou verzenden. Het enige wat je dan maar hoeft te doen is een excel document downloaden en vullen met jullie adressen.
De kosten bedragen hiervoor € 0,30 per adres excl. portokosten.

Gekleurde enveloppen
Bij dekaartjesmakers heb je de keuze uit 6 verschillende kleuren enveloppen.
Een roze, blauwe, gele, groene, en rode envelop kost €0.10 per envelop.
De zwarte envelop kost €0.15 per envelop.
Deze enveloppen zijn alleen te bestellen bij de kaartjes formaat 13x13 cm en 14x14 cm

Kijk ook eens bij geboorteposter of geboortebanners op onze site.