Rouwkaarten: onze collectie

Het is en blijft verdrietig om afscheid van een dierbaar persoon te moeten nemen. Daarom is het fijn om zelf iets te maken of om iets persoonlijks op de kaart te kunnen zetten. Dekaartjesmakers is er altijd om u daarbij te helpen.

Toon filters

ONTWERP U EIGEN ROUWKAART.

Ondanks dat het een verdrietige periode is, kan het fijn zijn om voor een dierbaar persoon een eigen ontwerp rouwkaart, brief, bedankkaartje of bidprentje te maken. Zodat je er een persoonlijk ontwerp van kan maken. U kunt een eigen foto uploaden of iets wat bij de persoon hoorde.

Maar u kunt ook een kant en klaar ontwerp kiezen uit onze collectie. U kunt daarbij ook zelf de tekst aanpassen, wat u graag wilt hebben. De ontwerpen uit onze collectie zijn ook als bidprentje, bedankkaartje of rouwbrief te bestellen.

Heeft u hulp nodig. u kunt ons elke dag telefonisch bereiken van 8 uur tot 17 uur 0184-630455 of mailen www.dekaartjesmakers.nl

Als u voor 15 uur u gratis proefdruk besteld, heeft u ze de andere dag in huis. En als het in de buurt is, bezorgen wij ze persoonlijk.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en statistieken te verzamelen. Lees meer over ons cookiebeleid