JE UITNODIGING ZO FEESTELIJK MAKEN ALS JE ZELF WILT.

Welkom bij De Kaartjesmakers, dé plek voor al je uitnodigingen! Ontdek onze uitgebreide collectie met prachtige ontwerpen, inclusief jubileum-, verjaardags-, save-the-date-, doop- en communiekaarten, en banners. Gevestigd in Hardinxveld-Giessendam, bieden wij de mogelijkheid om zelf kaarten online te ontwerpen, al dan niet op basis van een bestaand ontwerp. Maak vandaag nog jouw unieke uitnodiging bij De Kaartjesmakers!

Toon filters

MAAK ZELF JE UITNODIGINGSKAARTEN

Hoe leuk is het om je eigen uitnodigingskaarten zelf te maken? Dat kan nu heel gemakkelijk via onze online zelf ontwerpen tool. In een paar stappen maak je zelf je uitnodiging helemaal naar jou wens. Ontwerp je kaart tot die helemaal naar jou of jullie wens is. Twijfel je nog of het wel goed is, vraag dan een GRATIS PROEFDRUK aan. Je kunt een keuze maken uit onze vele voorbeeld uitnodigingskaarten en maak de kaart daarna helemaal persoonlijk. Je kunt ook met een blanco kaart starten en helemaal zelf ontwerpen. Maak snel en easy je eigen persoonlijke uitnodigingskaartjes en kies zelf achtergronden, afbeeldingen en teksten. Ook kan je een uitnodigingskaart met foto maken. Maak snel een keuze uit één van de thema's. Unieke uitnodigingen kan je zelf maken voor bijvoorbeeld; Housewarming, Communie ,Verjaardagsfeestjes, Jubileum, Doopfeest enz. Je kunt een keuze maken uit zelf ontwerpen, voorbeeld kaarten, standaard kaarten of fotokaarten. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen graag.

✓ Gratis proefdruk ✓ Gratis enveloppen ✓ Vóór 15 uur besteld dezelfde werkdag verzonden.

Papierkeuze.

Je kunt de papierwaaier GRATIS bestellen bij jouw ontworpen proefdruk. De papierwaaier bevat alle papiersoorten die op de website worden aangeboden. Je kunt via de papierwaaier zien hoe de bedrukking er op verschillende soorten papier uit komt te zien. Welk papiersoort kies je. Kleuren hebben een ander effect per papiersoort en ook op het beeldscherm zien kleuren er vaak anders uit dan in het echt. Als je graag wilt weten welk papiersoort het mooiste bij jullie kaart past, vraag dan een GRATIS PROEFDRUK aan op het door jullie gekozen papiersoort. Dan pas kan je goed zien of het bij jullie opdruk past. Proefdrukken zijn enkele kaarten die meer handling ondervinden dan een oplage en daardoor gevoeliger zijn voor beschadigingen, bijvoorbeeld de vouwrand. De kaartjes die jullie als oplage ontvangen, zullen altijd zorgvuldig verpakt en verstuurd worden. Heb je vragen over de door jouw ontvangen proefdruk , je kunt ons altijd mailen of bellen.

Sluitzegels maken het helemaal af

Je prachtige kaartjes verzegelen in de enveloppen met onze prachtige sluitzegels. Dat maakt je prachtige uitnodiging helemaal af. Je kunt ze bestellen tijdens het bestel proces van je uitnocigingen. Een velletje bevat 24 zegeltjes. De prijs van 1 velletje is € 4,50. Je kunt de sluitzegels al eerder in huis hebben. Stuur ons dan even een berichtje. Wij zorgen dat het bij jullie komt.

Gratis witte enveloppen

Standaard krijg je 120 grams witte enveloppen bij je kaartjes. Je kunt bij ons ook van ter voren je enveloppen bestellen, ook kunnen wij de adressen op de envelopen laten drukken. Verzenden kunnen we ook doen, dan moet je alleen een excel document downloaden en daar de adressen op invullen. De kosten zijn € 0,30 per adres excl. portokosten.

Enveloppen in kleur.

Wij hebben bij dekaartjesmakers.nl 6 verschillende gekleurde enveloppen.
Een roze, blauwe, gele, groene, en rode envelop kost €0.10 per envelop.
De zwarte envelop kost €0.15 per envelop.
Deze enveloppen zijn alleen te bestellen bij de kaartjes formaat 13x13 cm en 14x14 cm

Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en statistieken te verzamelen. Lees meer over ons cookiebeleid