Ontwerp je kaart voor je verjaardagsfeestje

Is er 1 jarig dan is het tijd voor een feestje. Vooral voor een kinderfeestje is het erg leuk om je zelf een uitnodigingskaartje te maken. Niet die standaard kaartjes, maar een zelf ontworpen uitnodigingskaartje voor een leuk thema feestje dat precies past bij de verjaardag van je kind. Hoe leuk is het om zelf dus een thema uitnodigingskaartje te maken voor bijv. prinsessen feest of een stoer piraten feest enz. Maak dan naar eigen idee je verjaardagskaartjes. Je kunt kiezen uit onze ontwerptool gebruik de plakboek items of voeg een leuke foto toe. Foto's kan je zelf makelijk uplaoden. Of een leuke sweet 16 uitnodigingskaart , helemaal naar eigen style. Hoe super vet is dat. Of andere speciale verjaardagen, die gevierd worden: 1 jaar, 18 jaar, 21 jaar, 25 jaar, 30 jaar, 40 jaar en 50 jaar, abraham en sarah zijn zeker hoogtepunten om een feestje te vieren! Waar is dat feestje???

Toon filters

Verjaardag uitnodigings kaarten maken

Ben je binnenkort jarig en wil je een feest geven? Of word je zoon of dochter 16 jaar en wil je een sweet 16 party organiseren? Daar hoort natuurlijk een orginele uitnodigingskaart bij. Je kunt zelf makkelijk een orginele uitnodigingskaart maken voor je feestje of party. Kies een verjaardags of uitnodigingskaart uit ons assortiment, dat kan met een foto, waar je tekst en achtergrond naar eigen wens kan aanpassen. Zo maak je een kaart, die helemaal aan jou wensen voldoet. Ook kan je een blanco kaartje kiezen en helemaal zelf ontwerpen. Kijk even bij dekaartjesmakers.nl en je ziet hoeveel mogelijkheden er zijn.

Je kunt op alle kaarten heel gemakkelijk de leeftijd aanpassen en ook helemaal naar jou wens en style. Foto's kan je vanuit je eigen facebook of instagram account gebruiken door onze uitgebreide online ontwerptool. Software hoef je niet te installeren om geheel zelf je kaartjes te ontwerpen.

Dus binnenkort een feestje of party? Je kunt dan op een persoonlijke orginele manier je gasten uitnodigen. Dat kan heel makkelijk bij dekaartjesmakers.nl waar je het ontwerpen zelf doet! Bij bijv. een kraamfeest, babyshower, jubileum, doopfeest, communie enz. Als je echt iets unieks wilt, dan zijn er ook de verjaardagsposters.

✓ Gratis proefdruk ✓ Gratis enveloppen ✓ Vóór 15 uur besteld dezelfde werkdag verzonden.