Uitnodigingen -> Communiekaarten

Het is voor jou een bijzondere dag, je eerste Heilige Communie. Voor die speciale feestdag moet er vooraf wel wat geregeld worden. Waar hou je het feestje, je communiekleding, het eten enz. Maar het belangrijkste is natuurlijk ook een uitnodiging voor de mensen, die je daar graag bij wilt hebben. Je kunt zelf een speciaal naar eigen idee en wens een kaartje ontwerpen. Bij dekaartjesmakers.nl hebben we heel veel keuze, kant en klaar kaartjes, voorbeelden, teksten kleuren enz. neem gerust is een kijkje. Een foto van jezelf is natuurlijk ook erg leuk, dat is ook mogelijk. Je kunt dus zelf vanuit een blanco kaartje helemaal zelf je kaartje maken. En als je klaar bent, vraag je GRATIS een PROEFDRUK aan.

Toon filters

Idee voor jou orginele communiekaart.

Doet jullie kind zijn of haar eerste communie? Daar hoort natuurlijk een unieke mooie uitnodiging bij om de mensen uit te nodigen, die je graag bij het feest wilt hebben. Kijk dan in ons brede assortiement voor een leuk idee voor jou unieke uitnodiging. Soms weet je even niet goed wat voor tekst erop moet, daarom hebben wij ook wat teksten voor gedrukt op onze site.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en statistieken te verzamelen. Lees meer over ons cookiebeleid