Ontwerp jullie eigen trouwkaart

Maak gemakkelijk een eigen trouwkaart. Jullie kunnen een kaart maken met een eigen foto, of een keuze maken uit ons ruime assortiment voorbeeld trouwkaarten. Jullie kaarten kunnen opgestuurd worden naar jullie adres of ook rechtstreeks naar de mensen, die jullie uit willen nodigen. We maken het dan voor jullie makkelijk. Jullie hoeven dan geen envelop zelf te schrijven, wat je dan alleen moet doen is een excel document uploaden. Gedrukt door een professionele drukker dagservice.nl. Bestel een GRATIS PROEFDRUK of direct meerdere kaarten met GRATIS enveloppen! Betaal en verzend makkelijk en veilig.

Toon filters

Een trouwkaart is uniek, jullie willen samen verder gaan.

Jullie gaan trouwen, een hele stap en er valt veel te regelen. Hoe leuk is het dan om samen jullie eigen trouwkaart te ontwerpen, naar eigen idee. Jullie kunnen een keuze maken uit onze voorbeeld trouwkaarten, ook speciaal is een foto van jullie samen en plaats deze op jullie trouwkaart. Alles is mogelijk net wat jullie willen, het lettertype met hartjes of niet, het wordt helemaal jullie kaart. Jullie kaarten voor de bruiloft ontwerp en verstuur je dus heel gemakkelijk bij dekaartjesmakers.nl. Ontwerp dus een orginele trouwkaart zelf met onze uitgebreide ontwerptool. Van grappig, romantisch, eenvoudig, noem maar op het is allemaal mogelijk en anders kijk je bij onze ruime collectie voorbeeldkaarten. Wil je de mooiste uitnodigingen voor verzending net dàt extra's meegeven? Kies onze GRATIS witte enveloppen of maak een keus uit de mooie gekleurde enveloppen, kies dan vervolgens voor een speciale sluitzegel om het geheel helmaal af te maken. (De sluitzegel keuze is zichtbaar, nadat je jouw kaartjes hebt ontworpen en kiest voor bestellen, dan volgt een keuze welk papiersoort en eventueel voeg je sluitzegels toe aan je bestelling.)

✓ Gratis proefdruk ✓ Gratis enveloppen ✓ Zelf ontwerpen

Wat moet je niet vergeten voor op de trouwkaart.
De trouwdatum, de locatie, het trouwfeest, hoelaat en waar, jullie namen en eventueel de naam van de ceremoniemeester. Wanneer dit allemaal op de kaart vermeld staat, kunnen jullie de kaart afvinken van lijst met dingen, die moeten gebeuren voor jullie trouwdag. Veel plezier met het maken van de mooiste trouwkaart. En als jullie graag iets unieks willen om iedereen te laten zien dat jullie heel blij zijn dat jullie gaan trouwen, dan is er ook een mogelijkheid om een trouwposter te maken. Wij drukken jullie trouwkaart graag. Het is ook mogelijk om twee varianten op je trouwkaart te maken, zodat je aparte uitnodigingen kunt versturen naar je dag- en avondgasten. Maar je kunt ook aparte inlegkaartjes laten maken of zelf ontwerpen om je gasten uit te nodigen voor bijv. heel de dag enz.

Wij hebben ook gekleurd papier in een waaier om te kijken wat jullie het mooiste vinden. Je kunt de papierwaaier gratis bestellen bij jouw proefdruk. De papierwaaier bevat papiersoorten, die op de website aangeboden worden. De papierwaaier is bedrukt, zodat je zelf kunt zien hoe de bedrukking op de verschillende kaarten het beste uitkomt. Kleuren hebben een ander effect per papiersoort en op het beeldscherm zijn kleuren vaak moeilijk te beoordelen. Wil je weten wat voor papiersoort het beste bij jullie kaart past? Vraag dan een proefdruk aan op het gekozen papiersoort wat jullie graag willen. Dan zie je het als beste en kom je straks niet voor verrassingen te staan. Let op: proefdrukken zijn enkele kaarten, die meer handling ondervinden dan een oplage en daardoor gevoeliger zijn voor beschadigingen op bijv. de vouwrand. Jullie trouwkaartjes die je als oplage ontvangt, zullen altijd zorgvuldig verpakt en verstuurd worden. Hebben jullie vragen over de ontvangen proefdruk dan kun je ons altijd bellen of mailen voor advies.

Sluitzegels maken het plaatje compleet.
Jullie mooie trouwkaarten verzegelen in de enveloppen met mooie orginele sluitzegels. Dit maakt het compleet. Jullie kunnen ze bestellen tijdens het bestel proces van je trouwkaarten. De sluitzegels kosten €0.20 per stuk. Jullie kunnen de sluitzegels ook eerder in huis hebben. Mail ons dan gerust, dan zorgen wij dat ze bij jullie terecht komen.

Gratis witte enveloppen 120 grams.
Standaard krijg je 120 grams witte enveloppen GRATIS bij jullie kaartjes. Je kunt de enveloppen ook eerder bestellen, we kunnen ook de adressen al op de enveloppen laten drukken. En om het makkelijk te maken in deze drukke tijd kunnen we ze ook nog verzenden.
Het enige wat jullie dan moeten doen is een excel document downloden en vullen met jullie adressen. De kosten bedragen hiervoor € 0,30 per adres excl. portokosten.

Er zijn ook gekleurde enveloppen.
Bij dekaartjesmakers kan je uit 6 verschillende kleuren enveloppen kiezen.
Een roze, blauwe, gele, groene, en rode envelop kost €0.10 per envelop.
De zwarte envelop kost €0.15 per envelop.
Deze enveloppen zijn alleen te bestellen bij de kaartjes formaat 13x13 cm en 14x14 cm

Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en statistieken te verzamelen. Lees meer over ons cookiebeleid