Trouwkaarten -> Save-the-Date Kaarten

Wanneer gebruik je een Save-The-Date kaart?

Je stuurt al ruim 4 tot 8 maanden van te voren een Save-The-Date kaart. Waarom zo ver van te voren? Omdat je dan zeker weet dat familie, vrienden en bekenden, die speciale datum vrij kunnen houden. Bijv. voor een bruiloft, jubileum enz. Jullie hebben een datum ruim van te voren geprikt en dat willen jullie graag aan de mensen ,die jullie er graag bij willen hebben laten weten. Waar komen Save The Date kaartjes vandaan? Oorspronkelijk uit Amerika, maar bij ons is het tegenwoordig ook heel Trendy. Het is heel makkelijk om bij dekaartjesmakers.nl jullie Trouwkaarten te laten passen bij jullie Save The Date kaarten. Kies heel gemakkelijk uit onze collectie Save The Date of trouwkaarten of ontwerp ze helemaal zelf met onze uitgebreide online ontwerptool.

Toon filters

Tips voor Save-The-Date kaartjes.

Of je nu een gedichtje of een leuke tekst op je kaartje wilt? Bij dekaartjesmakers.nl willen we je graag de nodige inspiratie geven. Bekijk onze teksten en kies degene uit die het beste bij je past. Dus heel makkelijk. Zo krijg je een uniek kaartje.

  • Willen jullie gaan trouwen op een speciale plek, geef dan vast een tipje van de sluier. Of misschien kiezen jullie ervoor om de locatie vast te vertellen aan jullie gasten.
  • Leuk is om jullie Save The Date kaart te laten passen bij jullie trouwkaart. Misschien hebben jullie al een idee voor de trouwkaart? Verwerk deze vast in jullie Save The Date kaartjes. En maak zo een orgineel geheel.
  • Ook leuk is een fotoshoot van jullie. En zo weet iedereen hoe gelukkig jullie zijn om samen de grote stap te nemen.
  • Misschien willen jullie wel een thema voor de bruiloft? Die kunnen jullie dan mooi verwerken in jullie kaartje, en de gasten kunnen er vast rekening mee houden.
  • Maak het niet te moeilijk. Het maken van een kaartje moet makkelijk zijn. Een leuke foto op een mooie achtergrond met een tekst, dat is vaak al genoeg
* Gratis proefdruk *Gratis witte enveloppen *zelf ontwerpen
Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en statistieken te verzamelen. Lees meer over ons cookiebeleid