Een jubileum te vieren? Maak zelf je uitnodigingskaart.

Een jubileum , dat is zeker een reden om een super feest te organiseren. Jullie zijn zoveel jaar getrouwd en willen een feest geven voor familie, vrienden en bekenden. Of je bent zoveel jaar in dienst. Je ziet Sarah of Abraham er zijn genoeg redenen om een feest te geven. Dan willen jullie natuurlijk de gasten uitnodigen met een speciale kaart. Er is bij dekaartjesmakers heel veel keus. Je kiest bijv. een standaard kaartje of je stelt zelf een kaartje samen. Maar je kunt ook helemaal zelf een kaartje ontwerpen. Je kunt ook een foto van nu doen en een foto van toen. Het is allemaal mogelijk.

Toon filters

Maak zelf een jubileukaart.

Maak gemakkelijk een eigen ontwordpen jubileumkaartje. Jullie kunnen gebruik maken van eigen foto's of een keuze maken uit onze ruime collectie voorbeeldkaarten. Jullie jubileumkaarten kunnen naar jullie huisadres verstuurd worden, maar nog makkelijker is rechtstreeks naar de gasten. Dan hoeven jullie zelf geen envelop meer te schrijven, het enige wat jullie dan moeten doen is een excel document uploaden. Met daarin de adressen voor jullie gasten. De kaarten worden gedrukt bij een professionele drukker dagservice.nl. Bestel een GRATIS PROEFDRUK of direct meerdere kaarten met gratis witte enveloppen. Betaal en verzend makkelijk en veilig.

Als je op zoek bent, naar leuke teksten voor je kaart. Kijk dan eens tussen onze inspiratie teksten, ook heel handig is dat je bij dekaartjesmakers.nl je gekozen tekst direct in een gekozen kaartje kunt laten drukken.

Om het af te maken hebben we bij dekaartjesmakers.nl unieke sluitzegels
Jullie unieke kaartjes verzegelen in de enveloppen met prachtige sluitzegels. Dat maakt je ontworpen kaartje helemaal af. Je kunt ze bestellen tijdens het bestel proces van je kaarten. Deze sluitzegels kosten €0.20 per stuk. Als je de sluitzegels al eerder in huis wilt hebben, mail ons dan gerust. Dan zorgen wij dat ze naar jullie toe gestuurd worden.

Gratis witte enveloppen
Bij ons krijg je standaard 120 grams witte enveloppen gratis bij je kaartjes. Je kunt ook de enveloppen al van te voren bestellen. Wij kunnen ook de adressen voor jullie op de enveloppen laten drukken en zelf voor jullie verzenden. Wat jullie dan alleen hoeven te doen is, een excel document downloaden en vullen met jullie adressen.
De kosten bedragen hiervoor € 0,30 per adres excl. portokosten.

Gekleurde enveloppen
Er zijn bij dekaartjesmakers.nl ook gekleurde enveloppen. Er zijn 6 verschillende soorten, roze, blauw, geel, groen en rood. Deze kosten €0.10 per envelop.
En dan nog de zwarte deze kost €0.15 per envelop.
Deze envelppen zijn alleen te bestellen bij kaartjes formaat 13x13 cm en 14x14 cm